hun
eng
hun
eng
2 Főnek
csak 6.990 Huf
menu

Klasszikus pályáink

CSI: Budapest, 1995

Tetthely `95 - a helyszínelők

C.S.I. Budapest, 1995. A helyszínelők csak a fejüket vakarják. Vajon mi történhetett? A Porond utca legutolsó házában egyszerre több bűntény nyomára bukkannak. Véletlen csupán, vagy az egyes helyszínek összefüggenek egymással? Minden olyan bizonytalan, csak a halál biztos. Sőt, itt még az sem… Milyen szörnyűség történt és ki a tettes? Minden nyom számít és mindenki gyanús.

Neked például van alibid?
A vizsga napja

P2, a vizsga napja

A jogosítvány megszerzése sokba kerül. Van, akinek az életébe... A ParaParkolóházban tartott rutinvizsgán nagyon elszabadultak az indulatok. Két ember eltűnt, egy autó romokban, a parkolóház kísértetházzá vált. Szállj be a liftbe, kutass át minden szintet, gyűjtsd össze a nyomokat és rekonstruáld az eseményeket! Felvirradt a vizsgád napja. És jó, ha tudod: nálunk nincs pótvizsga! P2.. Biztos, hogy ez a te szinted?
Kísérleti kockaüzem - 1. fázis

Kisérleti kockaüzem - 1. fázis

„A kocka el van vetve, de magától nem fog kikelni, elvtársak! Az egész kollektíva munkájára szükség van ahhoz, hogy megcsináljuk a létező testek lehető legjobbikát: a Magyar Kockát! Kicsit görbébb, kicsit egyenetlenebb, de a miénk!” A Kísérleti Kockaüzemben valaha ilyen és ehhez hasonló szónoklatok lelkesítették a brigádokat, hogy nap, mint nap túlszárnyalják a normát. Sikerült nekik… Az üzemben mára nem maradt semmi, ami normális. Elhagyott csarnokok, tetszhalott gépek és egykori élmunkások szelleme kísért az alagsorban. Szétesett minden! Te össze tudod rakni? Fejtsd a rejtvényt, ne siránkozz! Kísérleti Kockaüzem- 1. fázis Itt kockuljál, ne otthon!

Rejtélyek Raktára
Aktuális leltári tétel:

Vörös szoba
Lynch-hangulat a ParaParkban! A Rejtélyek Raktára-sorozat keretében bemutatjuk legújabb, max. 4 személyes és max. 37 perces játékunkat a Twin Peaks-ihlette Vörös szobát. Lépj be, nyomozz és óvakodj a törpétől, főleg, ha ő a zöldköves gyűrűk ura! (Ennél többet nem segíthetünk.) ParaPark, Vörös szoba - Rémálom-fejtés a felszín alatt.

KERESS MINKET!!!

1081 Budapest, Vajdahunyad utca 4.

Telefonszámunk: +36 (20) 6262471 (pls SMS)
E-mail: budapest@parapark.hu
szabaduló játék

1081 Budapest, Vajdahunyad utca 4.

+36 (20) 6262471 (pls SMS)

budapest@parapark.hu

1081 Budapest, Vajdahunyad utca 4.

+36 (20) 6262471 (pls SMS)

budapest@parapark.hu