ParaPark Budapest
PARAPARK
Budapest
hun
eng

Written About Us


Ha a szabadulószobák, mint jelenség szóba kerülnek, akkor Magyarország (főként Budapest) szinte kivétel nélkül meg lesz említve. Legyen szó tizenezres tagszámú nemzetközi Facebook csoportról, többszáz szobát megjárt amerikai sztár-bloggerekről, vagy neves nyugati egyetemeken íródott szakdolgozatokról, senki nem vitatja kicsiny hazánk szerepét a szabadulószobák világméretű elterjedésében.
Inside the world of escape-room adventure parks
The National
What to do 2 Days in Budapest: Itinerary and Prices
romanroams.com
DIGITÁLIS ÉLMÉNYKÖZPONT A JÖVŐÉRT - BEMUTATTÁK AZ ALBA INNOVÁRT Szeptembertől fogadja a diákokat az Alba Innovár digitális élményközpontról, ahol az országban elsőként világszínvonalú, csúcstechnológiájú digitális eszközöket és rendszereket ismerhetnek meg. A látogató humanoid robotokkal, LEGO robotokkal, 3D szobrászattal és 3D nyomtatással, valamint interaktív asztallal és szociális robotokkal is megismerkedhet, míg a Paraparkban, vagyis a szabaduló szobában a digitalizáció világára épülő rejtvényekkel és kihívásokkal találkozhatunk.
ALBA INNOVÁR
Gyurkovics Attila, a ParaPark kitalálója meglehetősen nagy Twin Peaks-rajongónak tartja magát. Háromszor látta a sorozatot, megvolt a film, olvasta a könyvet. Azt mondja, a legjobb időszakban ütött be nála. Középiskolás volt, amikor ment a sorozat, és mindent vitt a látvány, a zene, a dumák, de főleg a hangulat, az egész évüket áthatotta az iskolában. Ha hétfő hajnalban nem is kel fel érte, az új évadot is nézni fogja
index.hu
Minden alkalommal beültök a barátnőkkel a csajos napon egy bárba vagy megnéztek egy filmet a moziban? Vége a nyárnak, és már kirándulni, szabadtéri koncertre sem tudtok menni? Akkor most figyeljetek! Egy szuper programot ajánlunk nektek, amely nemcsak szórakoztat, hanem a bandát is még jobban összehozza.
divany.hu
As the first international escape game conference takes place this month, we visit Budapest, the city that started a global craze
Ronda Iberia
Inside the Budapest Escape Room That Started the Worldwide Craze Why Hungarians are so good at puzzles—from Houdini and Rubik's Cubes to escape rooms.
Atlas Obscura
A budapesti Gondozókert egyre népszerűbb romkocsma, de azt kevesen tudják, hogy az elhagyott ház alatt különös szuterén rejtőzik. Egy hely, amely sokakat rabul ejt. De nem a szó átvitt értelmében.
tesztvilag.hu
Te mit tennél, ha bezárnának egy alagsori szobába négy másik emberrel? A szobából fura hangok szűrődnek ki, de tudod, hogy már nem menekülhetsz. Itt vagy, be kell menned. A szobába belépve monitorok mutatják, mennyi időd van még hátra. Az idő egyre fogy, az emberek egyre idegesebbek. A cél közös: kijutni. Velem éppen ez történt, és el is mondom, hogyan jutottam ennek az alagsornak a közelébe.
Szubjektív blog
Ellátogattunk pénteken a Gondozó nevű romkocsmába a Vajdahunyad utcába, ahol június óta a ParaPark működik. A szabályok egyszerűek: egy órára bezárnak egy 3-5 fős csapatot egy pincébe, ahonnan aztán különféle beteg fejtörők, logikai játékok és rejtett összefüggések felfedezésével lehet csak kijutni.
neon.hu
Budapest egyik pincéjében földalatti játszóteret alakítottak ki. A Parapark szórakozás és csapatépítő tréning egyben, mivel a játékosok együttműködés nélkül biztosan nem tudnak kijutni a zárt térből. Gyurkovics Attila, az ötletgazda mesélt a hvg.hu-nak.
HVG
Ellátogattunk pénteken a Gondozó nevű romkocsmába a Vajdahunyad utcába, ahol június óta a ParaPark működik. A szabályok egyszerűek: egy órára bezárnak egy 3-5 fős csapatot egy pincébe, ahonnan aztán különféle beteg fejtörők, logikai játékok és rejtett összefüggések felfedezésével lehet csak kijutni.
barokeszter.hu
Hogy mi az a ParaPark? Valami, amit ha egyszer kipróbálsz, magába szippant, és véged van. Egy játék, ahol egyszer csak becsukódik mögötted egy ajtó, és egy órád van megtalálni a kijutáshoz szükséges eszközöket. A Park agyát kérdeztük múltról, jelenről, jövőről és épelméjűségéről.
player.hu
A Fűrész című filmekből ismert kis labirintus és lélekvesztő kilépett a vászonról, hogy elsőként Magyarországon materializálódhasson a szellemi terepfutás, a ParaPark. A Gondozó kert alatt elterülő titkos világba nyert betekintést lelkes szerkesztőségünk.
fancity.hu
A Dotkomon még úgysem volt programajánló, itt az idő, a tegnap esti élmény bőven megérdemli, hogy helyet kapjon. Ha picit is geek vagy, a ParaPark tökéletes szórakozást fog nyújtani. Ha nem vagy geek, akkor is.
dotcom.blog.hu
Június végén nyílt a ParaPark nevű pincehelyiség a Gondozó nevű romkocsma alatt. A ParaParkra nincsenek szavak, mert nem volt még ilyen jellegű szórakozóhely Magyarországon, de talán a világon sem.
Velvet

1082 Budapest, Vajdahunyad utca 4.

+36 (20) 6262401 (pls SMS)

budapest@parapark.hu