ParaPark Budapest
PARAPARK
Budapest
hun
eng

Gyarkan Ismétel Kérdések


Miért nehéz minket telefonon elérni?

Sajnos a pince gyakran a térerőt is elnyeli.

Érdemesebb inkább e-mailt írnotok a budapest@parapark.hu-ra, amint tudunk válaszolni fogunk rá!

Vagy pedig smst küldjetek.

Milyen elérhetőségen lehet csapatépítésre jelentkezni?

Csapatépítésre szünnapon (általában hétfő) és délelőtti időpontokban tudunk lehetőséget biztosítani. Jelentkezni a weboldal alján található helyszín e-mail címére írva lehet.

Miért küld figyelmeztető levelet a rendszer pár nappal a lefoglalt időpont előtt?

Ez inkább egy kicsit szigorúbb hangvételű emlékeztető levél. Azért küldjük hamarabb, mert hétvégén nem lehetséges az utalás. Tehát légyszi vegyétek figyelembe, hogy szombaton és vasárnap nincs tranzakció és 3 nappal a konkrét időpont előtt bizony ledob a rendszer, ha nem érkezik meg a fizetendő összeg.

Ha valaki nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban van lehetőség cserére?

Igen, ha 3 nappal az időpont előtt írtok egy e-mail a helyszín e-mail címére (a weboldal alján találjátok meg), hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani. Azonban ha az utalás még nem történt meg, hálásak lennénk (de leginkább a parázni akaró többi csapat) ha azt az időpontot egy törlés gombbal felszabadítanátok. Ezt egyszerűen megtehetitek a foglalási rendszerünkben. Viszont amit nem tudunk elfogadni: ha valaki kifizeti a pályát, de nem jelenik meg az időpontban és utólag kér másik lehetőséget játszani.

Mi a teendő ha nem sikerül az utalás?

Először is ellenőrizd hogy jó számlaszámot adtál-e meg. 3x8 számjegyre lesz szükség az utaláshoz.

ParaPark Budapest Vajdahunyad utca esetén:

Kedvezményezett: Parapark Kft.
Bankszámlaszám: 11702043-20001474-00000000
Bank: OTP Bank Nyrt.

SWIFT (BIC) kód: OTPVHUHB
IBAN: HU59117020432000147400000000

ParaPark Budapest Visegrádi utca esetén:

Kedvezményezett: VISI 29 CLUB Kft.
Bankszámlaszám: 11713036-20001175-00000000
Bank: OTP Bank Nyrt.

Előfordulhat ha a munkahelyedről próbálkozol (pl. bankokban) a számítógépes rendszerben blokkolva vannak a jelentkezési lehetőségek. Inkább válassz másik számítógépet, onnan talán menni fog.

Mi a különbség a pesti, győri, szegedi és pécsi pályák között?

Néhány pálya már vidéken is kipróbálható (113-as garzon, 5-ös számú kísérlet). Ezek lényegében nem különböznek a pestitől, oda is várunk Titeket sok-sok szeretettel.

Mik az egyes pályák közötti különbséget? És mit jelentenek a zárójeles szavak a pályák nevei után?(postaládák, porszívó, poszter)

Nem teszünk különbséget az egyes pályák között. Nincsenek nehézségi szintek, de minden pályának más a hangulata és persze a feladatok is. A zárójeles szavak azt a célt szolgálják, hogy aki már volt nálunk meg tudja állapítani a „hívószavak” alapján, melyiken játszott.

Korhatáros a játék? Kiket várunk zárt kapukkal?

 A játékra elsősorban olyan csapatokat várunk, melynek tagjai 14 év felettiek. Viszont szülői felügyelettel kisebbeknek is remek családi szórakozás lehet a ParaPark.

Tapasztalataink alapján a magas alkohol szint meglehetősen rontja a kijutási esélyeket és a pálya épségét. Nagyon ittas személyt nem engedünk le, nekik alternatív szórakozásként a Gondozó Kertet (Budapesten) ajánljuk.

Milyen öltözékben célszerű jönni hozzánk?

Legjobb a kényelmes utcai ruházat, amiben jól érzed magad. Kúszni mászni nem kell majd és a fizikai erőtőkre sem lesz szükség. Viszont annál inkább az olvasószemüvegre (ha van).

1082 Budapest, Vajdahunyad utca 4.

+36 (20) 6262401 (pls SMS)

budapest@parapark.hu

szabaduló játék