ParaPark Budapest
PARAPARK
Budapest
hun
eng

A pályákról


Mi az a Houdini-skála?

Valójában nehézségi fokozatok. A Houdini-skála azt jelzi: mennyi türelem, koncentrációképesség, lelemény, önuralom, kombinációs készség és csapatjáték kell ahhoz, hogy társaiddal kijuthass a ParaPark-pályák többszörösen zárt tereiből.

A legnehezebb pályák 5 houdinisak, a könnyebbek fokozatosan csökkenő pontszámot kaptak. (Az eredeti ParaPark-produkciók 4, illetve 5 pontosak, a másolatok, amelyekből ma már országszerte tucatszámra találkozhatsz, általában 3 houdinisak, néha annál is gyengébbek.)

Ezzel együtt nincs ok a kishitűségre: egy 5 houdinis pályáról is kijuthatsz csupán 60 perc alatt, ha okosan veszed igénybe a SzuterÉn által felkínált segítségeket...

houdini houdini houdini houdini houdini

Ki az a Houdini?

Nehogy már nem tudod...

Harry Houdini a világ leghíresebb szabadulóművésze volt. (G.B. Shaw szerint Jézus és Sherlock Holmes neve mellett a Houdini nevet emlegették legtöbbször a világon a múlt század elején.) Houdini magyar származású volt, Budapest mai VII. kerületében, Weisz Erik néven látta meg a napvilágot - igaz, magyar származását igyekezett titkolni.

Képes volt bármiből és bárhonnan kiszabadulni: rendőrségi bilincsből, vízzel teli tartályokból, kényszerzubbonyból, amerikai és orosz börtönökből.

A legendák szerint utolsó szabaduló száma közben vesztette életét, de a fanyar valóság az, hogy vakbél-gyulladás vitte el.

A Houdini iránti tiszteletből róla neveztük el azt a nehézségi skálát, amelybe a ParaPark-pályáit besoroltuk.

houdini

Tetthely `95 - a helyszínelők


CSI: Budapest, 1995

C.S.I. Budapest, 1995. A helyszínelők csak a fejüket vakarják. Vajon mi történhetett? A Porond utca legutolsó házában egyszerre több bűntény nyomára bukkannak.

Véletlen csupán, vagy az egyes helyszínek összefüggenek egymással? Minden olyan bizonytalan, csak a halál biztos. Sőt, itt még az sem…

Milyen szörnyűség történt és ki a tettes? Minden nyom számít és mindenki gyanús.

Neked például van alibid?

6990HUF / 2 fő részére

9990HUF / csapat ár

Kódtörő - A kiképzés


Kódtörő

OKJ-s kódtörő képzés 45 percben a ParaParkban. Juss ki a legnehezebb pályánkról úgy, hogy feltöröd az összes kódot. Ehhez egy tanórányi időt kapsz! ParaPark Kódtörő – Intenzív képzés minden idők legnagyobb lemorzsolódásával, avagy 45 perc az élet, és neked csöngettek.

6990HUF / csapatlétszám 2-4

1082 Budapest, Vajdahunyad utca 4.

+36 (20) 6262401 (pls SMS)

budapest@parapark.hu

szabaduló játék