ParaPark Budapest
PARAPARK
Budapest
hun
eng

INFO


Ismerd meg egy régi pesti bérház titkát! Merészkedj le társaiddal a ParaPark pincéibe és játsszatok a Szuter Én ellen. Figyelem, az ajtók záródnak: hatvan percetek van, hogy kijussatok..

Ahhoz, hogy megfejtsétek a ParaPark rejtélyt, csapatmunka kell: így minimum 2, maximum 6 fős csapatokban játszhattok. A szabályok egyszerűek: Ti bementek, a pince pedig magába zár Benneteket. A falakon visszaszámláló szerkezet mutatja, mennyi időtök maradt még. Ördöglakatokon, fejtörőkön, rejtett tárgyak felkutatásán keresztül vezet az út kifelé. Erőre nincs szükség, elég, ha agyban vagytok nagyok. A szoba minden sarka, minden tárgya egy-egy újabb rejtvény. Találjátok ki, hogy kitaláljatok.

A két fős játék ára 6.990 HUF
A 3-6 fős játék ára: 9.990 HUF

ParaPark, egy hely, amely sokakat rabul ejt. De nem a szó átvitt értelmében.

szabaduló játék

Zárt kapukkal várunk, ha...


Pályáinkon minimum 2, maximum 6 fős csapatok tehetik próbára magukat. A kijutáshoz ugyanis minden esetben csapatmunka, többféle készség összehangolt működése kell, így egyetlen játékos még érett tudathasadással sem számíthat sikerélményre, míg 6-nál többen egyszerűen nem férnek el a ParaPark bugyraiban.

Büszkék vagyunk arra, hogy a ParaPark nem attól izgalmas, hogy fény- és hangeffektekkel riasztja halálra a pacemakeres vendégeket: az adrenalin-szint itt a rejtvényeknek, a kirakódarabkák keresésének, a csapattá válás élményének köszönhetően emelkedik meg.


Olyan fény- és hanghatásoktól, vérfagyasztó dramaturgiai fordulatoktól sem kell tartani, amelyek miatt, mondjuk, egy filmben ki kellene tenni azt a bizonyos piros karikát.


A korhatárokat illetően ezért a következőket mondjuk: 14 év felett – az egyéb szabályok és normák betartása mellett – bárki lemerészkedhet a ParaParkba, a kisebb gyerekek pedig – egyéni érettségüktől függően – felnőtt kíséretében játszhatnak a Szuter Én ellen.


Aggódó szülőknek, pedagógusoknak, vagy a főnököt beégetni nem akaró HR-eseknek természetesen személyes beszélgetéssel is állunk a rendelkezésre :-)

escape game

Gyakran Ismételt Kérdések

Klikkants ide izibe!

1082 Budapest, Vajdahunyad utca 4.

+36 (20) 6262401 (pls SMS)

budapest@parapark.hu

szabaduló játék